Welkom bij Dutch for Kids – Nederlands leren op een leuke en persoonlijke manier!

Hieperdepiep hoera! Dutch for Kids viert dit jaar haar 10-jarig bestaan!

Ons toegewijde team van meer dan 20 docenten staat al een decennium lang dagelijks voor u klaar om uw kind persoonlijke en uitdagende online Nederlandse lessen te bieden, 1 op 1. En daar zijn we trots op!

Om onze waardering te tonen voor uw voortdurende steun en vertrouwen in onze online Nederlandse lessen, willen we u graag bedanken met twee speciale cadeautjes ter ere van deze mijlpaal.

Als blijk van dankbaarheid ontvangt elk kind het volgende:

 1. Het ebook “Sarah en Noah verhuizen naar Australië” – een leuk leesboek speciaal ontworpen voor kinderen. Dit boek is niet alleen vermakelijk, maar het zal ook veel herkenning bieden aan expatkinderen. Het verhaal volgt de avonturen van Sarah en Noah terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe leven in Australië. Het is een geweldige manier om de taalvaardigheid van uw kind te bevorderen en hen tegelijkertijd een stukje thuis te geven.
 2. Het ebook “50 talige challenges voor kinderen van 4-12 jaar” – dit boek zit boordevol spannende en educatieve uitdagingen voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4-12 jaar. De challenges zijn ontworpen om de taalontwikkeling en het zelfvertrouwen van uw kind te stimuleren. Het bevat een breed scala aan leuke activiteiten en spelletjes die uw kind kunnen helpen bij het ontdekken en versterken van hun taalvaardigheden op een speelse en interactieve manier.

We hopen dat deze cadeautjes uw kinderen zullen inspireren en stimuleren in hun taalreis. We geloven sterk in de kracht van lezen en uitdagingen om de taalvaardigheid te verbeteren!

Nogmaals, we willen u bedanken voor uw voortdurende steun gedurende de afgelopen 10 jaar. Het is dankzij uw vertrouwen en betrokkenheid dat we Dutch for Kids hebben kunnen laten groeien en floreren. We kijken ernaar uit om samen met u dit jubileum te vieren en nog vele jaren van taalplezier en succes tegemoet te gaan.

U ontvangt van ons een email met de cadeautjes na de proefles van uw kind(eren). Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Anouk Hosman, Eigenaar Dutch for Kids

Aanvraag les

Wilt u meer weten over hoe onze lessen uw kind kan helpen? Meld jullie nu aan voor een gratis proefles!

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 • Als u ook uw telefoonnummer opgeeft, dan kunnen wij u bereiken indien mailen niet lukt.
 • Vul hieronder de naam en geboortedatum van de leerling in. Wilt u meerdere leerlingen toevoegen? Druk dan op het +-symbool.
  NaamGeboortedatum (DD/MM/YYYY) 
 • Om een afspraak makkelijk in te kunnen plannen is het handig als we weten in welke tijdzone u zich bevindt.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Dutch for Kids?

 1. Ervaren en bevoegde leerkrachten: Ons team van professionele leerkrachten staat klaar om uw kind te begeleiden en te inspireren tijdens het leerproces. Met onze expertise in het basisonderwijs en het Nederlands als tweede taal, kunnen we de lessen afstemmen op de behoeften van uw kind.
 2. Flexibiliteit en instroom gedurende het hele jaar: Uw kind kan op elk moment van het schooljaar beginnen met onze Nederlandse lessen. We begrijpen dat gezinnen vaak verhuizen of zich in verschillende tijdzones bevinden, daarom passen we onze planning aan om aan uw behoeften te voldoen.
 3. Onderwijs op maat: Samen met u als ouder bepalen we de doelstellingen van de lessen. Of het nu gaat om het verbeteren van spreek-, schrijf- en leesvaardigheden of het gelijkstellen aan Nederlandse leeftijdsgenoten, we stellen een persoonlijk plan op om ervoor te zorgen dat uw kind het maximale uit elke les haalt.
 4. Boeiende lessen en actuele thema’s: Elke week staat er een nieuw, boeiend thema centraal in onze lessen. We zorgen ervoor dat de onderwerpen aansluiten op het niveau en de belevingswereld van uw kind, zodat de lessen uitdagend en interessant blijven.
 5. Heldere feedback en voortgangsrapporten: Om u op de hoogte te houden van de prestaties van uw kind, bieden we tweemaal per jaar toetsen en rapporten aan. U krijgt een duidelijk overzicht van de vooruitgang van uw kind en kunt indien nodig tussentijds overleggen met de docent.
 6. Flexibele betalingsmogelijkheden: We bieden verschillende lesprogramma’s aan, met tarieven die zijn afgestemd op uw behoeften. U kunt kiezen voor termijnen van 12, 18 of 36 lessen, waarbij u alleen betaalt voor de daadwerkelijk gegeven lessen.

Aanmelden voor een gratis proefles

Wilt u uw kind laten kennismaken met onze Nederlandse lessen? Meld u dan graag aan voor een gratis proefles! Vul eenvoudig het aanmeldformulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een geschikt tijdstip te plannen.

Vergelijkbare berichten