Terwijl de zomerzon langzaam haar weg vindt naar de horizon, zijn we bij Dutch for Kids weer klaar om een nieuw avontuur te beginnen. Terug van een onvergetelijke zomervakantie, gevuld met zowel zinderende hitte als hartverwarmende momenten, zijn we helemaal opgeladen en klaar om te stralen in het schooljaar 2023/2024.

Deze zomer bracht me naar het gezellige Italië, waar ik samen met mijn man en twee dochtertjes de schoonheid van het land mocht verkennen. Het was warm, fijn en we hebben genoten van het verrukkelijke ijs dat alleen daar te vinden is.

Maar deze zomervakantie was extra speciaal voor mij, omdat ik de kans kreeg om twee van mijn studenten persoonlijk te ontmoeten. Na negen jaar online Nederlandse lessen kwamen onze paden samen in het schilderachtige Siena. 

We hebben een lekker Italiaans ijsje samen gegeten en ze hebben me hun prachtige huis laten zien. Echt zo leuk om de plek te zien waar al die jaren de Skype-lessen gedaan werden: het kantoor! Ik blijf het bijzonder vinden om te merken wat een sterke band je samen op kunt bouwen met online lessen door de jaren heen. 

Met de herinneringen aan de zomerse dagen vers in het geheugen, kijken we nu vooruit naar het komende schooljaar. Ons team zit boordevol enthousiasme en energie om opnieuw de leerlingen te verwelkomen en samen verder te bouwen aan taalvaardigheden, cultuurkennis en plezierige online Nederlandse lessen. We staan te trappelen om te beginnen, en we weten dat onze leerlingen dat gevoel delen.

Aan alle kinderen die met ons meereizen, aan de ouders die ons hun vertrouwen schenken, aan de docenten die zich vol toewijding inzetten, wensen we een prachtig schooljaar toe. 

Een sprankelend schooljaar 2023/2024 gewenst!

Liefs,

Anouk

Similar Posts