Annet Sevink

Annet Sevink – Leerkracht Basisonderwijs & Voortgezet Onderwijs

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Annet en woon samen met mijn man in de Amersfoortse binnenstad. Ik hou van de stad, de gezelligheid, het prachtige oude centrum, de rust én de hectiek. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten aan het hardlopen, wandelen, suppen of tennissen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en familie.

Al van kinds af aan wilde ik juf worden, meegekregen van mijn vader die altijd in het onderwijs heeft gewerkt. Jarenlang heb ik met veel plezier voor de klas gestaan. Zowel in het reguliere en speciale basisonderwijs, als het MBO onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en leeftijden. Altijd enthousiast, flexibel, oplossingsgericht en zowel didactisch als pedagogisch sterk.

Ik werk graag samen met de leerling, opzoek naar de juiste werkvorm en leerstijl, met veel geduld en op een positieve manier. Eigen inbreng, zelfvertrouwen en meedenken in het eigen leerproces vind ik hierbij belangrijk.

Ik werk graag volgens de ontwikkelingsgerichte visie van Dutch for Kids. Individueel onderwijs, leren op eigen niveau, aansluiten bij de belevingswereld en actualiteit zijn voor mij belangrijke waarden.