Arianne Verbeek

Arianne Verbeek - Dutch for Kids

Arianne Verbeek – Leerkracht Basisonderwijs

Ik ben Arianne Verbeek, 44 jaar, getrouwd met Arco en ik heb 3 dochters die nu 15, 13 en 9 jaar zijn. We wonen in Dordrecht. Ik hou van lezen, spelletjes doen met m’n kinderen, turnles geven aan 6-7 jarigen en reizen. Vroeger heb ik zelf gereisd en met ons gezin maken wij ook eens in de paar jaar een grotere reis om meer van de wereld te kunnen zien.

Naast ‘Dutch for kids’ werk ik ook in het basisonderwijs. Ooit ben ik gestart als vakleerkracht lichamelijke opvoeding op het voorgezet onderwijs en later ook nog op het basisonderwijs. Nadat ik ook mijn PABO diploma erbij gehaald heb, ben ik eerst aan de slag gegaan als groepsleerkracht bij de kleuters, later bij groep 3 en een aantal jaar geleden richting groep 6. Op dit moment sta ik 2 dagen voor groep 3 en 1 dag voor groep 8 op een school in Dordrecht.

De afwisseling in leeftijd vind ik het uitdagende van deze combinatie. Elke leeftijdsgroep heeft zo z’n eigen leuke kanten. Belangrijk vind ik dat kinderen zelf gemotiveerd raken om meer te leren en ik vind het mijn taak om ze daarbij te helpen. Ik vind het mooi om jullie kind d.m.v. de lessen bij ‘Dutch for kids’ te helpen bij het Nederlands, maar ook de leuke grappige, gekke dingen van de Nederlandse cultuur te bekijken en te leren.