Marjolein Mansheijm

Marjolein Mansheijm – Leerkracht Basisonderwijs

Graag stel ik me even voor: ik ben Marjolein Mansheijm, een ervaren en gepassioneerde groepsleerkracht in het basisonderwijs in de Vechtstreek. Twee dagen per week geef ik Nederlandse lessen via Skype bij Dutch for Kids. Daarnaast werk ik drie dagen per week op een school waar we gedifferentieerd onderwijs binnen een klas aanbieden. Ook heb ik extra, intensieve en verdiepte stof aan kleine groepen leerlingen aangeboden. Binnen het onderwijs heb ik mij onder andere gespecialiseerd in bewegend & actief leren, talentontwikkeling en natuur- & milieueducatie.

Bij Dutch for Kids mag ik persoonlijk en individueel leren verzorgen. Een onderwijsvorm waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Met veel enthousiasme ga ik samen met het kind of jongvolwassene op zoek naar wat haar of hem daadwerkelijk boeit. Op maat gemaakt onderwijs in de Nederlandse taal en cultuur tot gevolg. Het kind leert bijna spelenderwijs, altijd, overal en op alle mogelijke manieren.

Wat is er nou toch mooier dan een bijdrage te leveren aan deze ontwikkeling? Als juf, maar ook als moeder? Als empathische professional?