Nicole Oosterhoff

Nicole Oosterhoff - Dutch for Kids

Nicole Oosterhoff – Leerkracht basisonderwijs

Mijn naam is Nicole Oosterhoff en ik ben getrouwd met Peter. Samen met onze 3 dochters wonen wij in Kampen.

Nadat ik de opleiding onderwijsassistent had afgerond ben ik begonnen aan de Katholieke Pabo in Zwolle. In 2008 ben ik afgestuurd als leerkracht basisonderwijs. Ik heb ruim 9 jaar met heel veel plezier en liefde voor de klas gestaan.

Na de geboorte van onze jongste dochter ben ik tijdelijk gestopt met werken, maar de liefde voor het werken met kinderen is gebleven. Het mogen werken bij Dutch for Kids is voor mij dan ook een hele mooie uitdaging.

Wij vinden het heerlijk om samen dagjes weg te gaan en leuke dingen te ondernemen. Ook geniet ik van het luisteren naar muziek, dansen en lezen.

Ik heb een onderzoekende houding en ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en uit te zoeken.

In de afgelopen tijd ben ik lid geworden van de ouderraad. Het is heel erg leuk om als ouder de leerkrachten te mogen ondersteunen bij verschillende activiteiten.

Het is heel mooi om individuele kinderen te mogen helpen en begeleiden. Hierbij geef ik veel aandacht aan de persoonlijke identiteit en geniet ik van de openheid van kinderen. Wat is het prachtig om te zien hoe kinderen stralen als ze voelen dat ze het kunnen!