Nicolette Vlaardingerbroek

Nicolette Vlaardingerbroek - Dutch for Kids

Nicolette Vlaardingerbroek- Leerkracht Basisonderwijs

Mijn naam is Nicolette, sinds september 2016 geef ik namens Dutch for Kids Nederlandse les. Ik ben getrouwd met Colin en samen hebben wij twee dochters. We wonen in De Meern.

Omdat ik al van jongs af aan altijd een goede klik met kinderen wist te krijgen, was de keuze voor de PABO al snel gemaakt: omgaan met kinderen in combinatie met lesgeven. Na het behalen van mijn diploma in 2008 heb ik ruim zeven jaar op twee basisscholen gewerkt in Montfoort en in Woerden.

Voordat ik met de PABO begon heb mijn diploma ‘Voeding en gezondheid’ aan de Wageningen Universiteit gehaald. Daarna heb ik flink wat jaren gewerkt in de gezondheidsvoorlichting. Wat ik enorm jammer vond was dat ik vooral projecten ontwikkelde en dat anderen het mochten uitvoeren. En dat terwijl ik het contact met mensen juist zo uitdagend en fijn vind. Het was tijd voor verandering, vandaar destijds mijn overstap naar het onderwijs en mijn keuze voor de PABO.

Dat ik nu mag werken voor DfK vind ik echt een feestje: intensief individueel contact met de kinderen en de mogelijkheid om elk kind op zijn of haar niveau de juiste aandacht en begeleiding te kunnen bieden!