Omdat er steeds meer expatkinderen (en hun ouders!) online Nederlandse les krijgen bij Dutch for Kids, is ons team het afgelopen jaar weer versterkt met een aantal leuke nieuwe collega’s: Annet, Ger en Pauline. Hieronder stellen zij zich aan jullie voor.

Annet Sevink

Ju Annet bij Dutch for kids geeft online Dutch lessons via Zoom
Annet Sevink

Annet Sevink – Leerkracht Basisonderwijs & Voortgezet Onderwijs

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Annet en woon samen met mijn man in de Amersfoortse binnenstad. Ik hou van de stad, de gezelligheid, het prachtige oude centrum, de rust én de hectiek. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten aan het hardlopen, wandelen, suppen of tennissen. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en familie.

Al van kinds af aan wilde ik juf worden, meegekregen van mijn vader die altijd in het onderwijs heeft gewerkt. Jarenlang heb ik met veel plezier voor de klas gestaan. Zowel in het regulier als in het speciaal basisonderwijs, maar ook in het MBO-onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en leeftijden. Altijd enthousiast, flexibel, oplossingsgericht en zowel didactisch als pedagogisch sterk. 

Ik werk graag samen met de leerling, op zoek naar de juiste werkvorm en leerstijl, met veel geduld en op een positieve manier. Eigen inbreng, zelfvertrouwen en meedenken in het eigen leerproces vind ik hierbij belangrijk.

Ik werk graag volgens de ontwikkelingsgerichte visie van Dutch for Kids. Individueel onderwijs, leren op eigen niveau, aansluiten bij de belevingswereld en actualiteit zijn voor mij belangrijke waarden.

Ger van Diepen

Ju Ger gives online Dutch lessons via Zoom at Dutch for Kids
Ger van Diepen

Ger van Diepen – Leerkracht Basisonderwijs & Voortgezet Onderwijs

Hallo, mijn naam is Ger van Diepen, ik woon sinds een paar jaar in Epe. 

Kinderen en jongvolwassenen wegwijs maken in de Nederlandse taal vind ik één van de leukste dingen om te doen. Het mooie is dat je daarmee een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van een kind. Dat dit bij Dutch for Kids op een persoonlijke manier kan, maakt het nog mooier.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als muziekdocente met een eigen lespraktijk. Na het behalen van mijn PABO-diploma heb ik ruim 15 jaar voor de klas gestaan, zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs.

Ik vind het fijn dat de leerlingen kunnen leren op hun eigen niveau en in hun eigen tempo en dat ik kan aansluiten bij wat het kind of de jongvolwassene boeit. Les op maat in een plezierige sfeer, daar geniet zowel de leerling als de leerkracht van!

Pauline Groenenberg

Juf Pauline geeft online Nederlandse lessen aan kinderen van over de hele wereld bij Dutch for Kids
Pauline Groenenberg

Pauline Groenenberg – Leerkracht Basisonderwijs

Mijn naam is Pauline en sinds januari 2022 geef ik les aan de leerlingen van Dutch for Kids.

Ik ben leerkracht basisonderwijs en heb na het behalen van mijn PABO-diploma 6 jaar op een school voor speciaal onderwijs gewerkt. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd; het werken met niveaugroepen, me aanpassen aan de individuele behoeften van de leerlingen, het bevorderen van hun zelfvertrouwen en ervoor zorgen dat ze weer met plezier naar school gaan nadat ze moeilijke/negatieve ervaringen hadden opgedaan in het reguliere basisonderwijs, enz.

Ik hou ontzettend van reizen en ben avontuurlijk ingesteld. In 2012 heb ik dan ook besloten Nederland voor onbepaalde tijd te verlaten. Ik heb de afgelopen jaren onder andere in Egypte, Marokko en Oman gewoond en op internationale scholen gewerkt als groepsleerkracht in de onderbouw. Ik heb dit met heel veel plezier en liefde gegaan.

Momenteel woon ik in Tunesië en geef ik bijles in het Engels. Ook bied ik creatieve activiteiten aan voor kinderen, waarbij ze op een speelse manier Engels leren. Ik vind het ontzettend leuk om te doen, omdat ik het heerlijk vind om creatief bezig te zijn met mijn leerlingen. 

Ik weet uit ervaring dat kinderen het meeste leren wanneer ze dingen zelf mogen uitproberen, ervaren en ontdekken en door te spelen/werken met speelgoed/materialen die aansluiten bij hun leeftijd en belevingswereld. 

Het is voor mij ontzettend belangrijk dat kinderen plezier hebben tijdens het leren en ik zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw kind zich bij mij op zijn/haar gemak voelt en met plezier mijn lessen volgt.

In mijn vrije tijd geniet ik van het maken van (lange) fietstochten, afspreken met vriendinnen, de natuur, het strand, creatief bezig zijn, Tunesië verder ontdekken, lezen en wandelen.

We heten ze van harte welkom en wensen ze natuurlijk allemaal heel veel plezier!

Ben je nieuwsgierig naar de rest van ons team, neem dan hier een kijkje op de informatiepagina van Dutch for kids.

Similar Posts