Een flink aantal van onze leerlingen heeft binnenkort al zomervakantie! Heerlijk relaxen en genieten van het mooie weer. Dan ga je buiten spelen, naar het strand, met opa en oma fietsen en speeltuintjes bezoeken. Mocht het toch af en toe een dagje regenen, dan hoef je je niet te vervelen met één van deze leuke zomerse werkboeken!

1: Het grote AVI-vakantieboek!

Dit AVI-vakantieboek biedt urenlang vermaak: in de auto, op het strand of voor de tent! Boordevol puzzels, raadsels, verhalen, strips en nog veel meer.

2: Kidsweek het grote doeboek:

Ook dit jaar hoef je je niet te vervelen dankzij dit superleuke nieuwe vakantieboek van Kidsweek met de beste puzzels, raadsels, verhalen, strips, survivaltips en recepten uit de leukste krant van Nederland!

3: Niek de Groot – vakantieboek

Niek de Groot vakantieboek is het eerste en unieke vakantieboek in de waanzinnig populaire graphicnovelserie Niek de Groot van Lincoln Peirce.

4: Het grote AVI doeboek

Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 3 (AVI M3 en E3).

5: Zomer topboek

Naast het gewonen ZomerTOPboek hebben we nu ook het ZomerTOPboek Start verkrijgbaar voor kinderen vanaf groep 3, in de leeftijd van 6 – 8 jaar.

6: Het grote Kidsweek vakantieboek | 4

Het leukste vakantieboek ooit! Het beste van Kidsweek, plus je favoriete kinderboekenauteurs.

7: ZomerTOPboek start

Speciale editie voor groep 3 . ZomerTOPboek voor kinderen van 6 tot 8 jaar en hun vaders, moeders, opa’s en oma’s. Naast het ZomerTOPboek hebben we nu ook het ZomerTOPboek Start verkrijgbaar voor kinderen vanaf groep 3, in de leeftijd van 6 – 8 jaar. Net als het gewone boek vol met verhalen, gedichten, strips, mopjes, weetjes, raadsels, puzzels en… tjokvol apenstreken! En natuurlijk ook hier met praktische tips voor ouders achterin.

8: ZomerTOPboek 3

ZomerTOPboek nummer 3 is verkrijgbaar: voor kinderen van 7 – 10 jaar. Net als voorgaande jaren weer vol met verhalen, puzzels, moppen, gedichten, raadsels, strips, weetjes, proefjes en een heuse vossenjacht. En natuurlijk ook weer met praktische tips voor ouders achterin.

9: ZomerTOPboek 2

Het ZomerTOPboek is geschikt voor kinderen van 7-10 jaar en hun vaders, moeders, opa’s en oma’s Een leuk en goed (taal)boek voor alle kinderen en ouders om mee aan de slag te gaan in de zomervakantie en om mee te nemen op vakantie.

10: ZomerTOPboek 1

Het ZomerTOPboek is geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Een leuk en goed (taal)boek voor alle kinderen en ouders om mee aan de slag te gaan in de zomervakantie en om mee te nemen op vakantie.

Similar Posts