Nederlandse les bij Dutch for Kids
Nederlandse les vanuit Venetië!

Vandaag wil ik jullie meenemen in hoe Dutch for Kids de Nederlandse taal levendig houdt voor jullie kinderen, waar ze zich ook op de wereld bevinden.

Het behouden van de moedertaal is van onschatbare waarde voor expat-kinderen, vooral wanneer ze op een dag weer naar Nederland terugkeren. Bij Dutch for Kids begrijpen we dit belang als geen ander, en we hebben een team van meer dan 20 enthousiaste, gecertificeerde docenten die staan te trappelen om wekelijks met jullie kinderen aan de Nederlandse taal te werken.

Onze aanpak gaat verder dan de traditionele schoolvakken, zoals spelling, grammatica, begrijpend lezen en taalvaardigheid. We houden het leuk en boeiend met een scala aan activiteiten.

Laten we eens een kijkje nemen in wat jullie kinderen kunnen verwachten tijdens onze lessen:

1. Lezen en schrijven: Voor de jongsten betekent dat meezingen met Nederlandse liedjes en luisteren naar boeiende verhalen. Oudere studenten storten zich in boeken en schrijven boekverslagen om hun begrip van de taal te verdiepen.

2. Blijf op de hoogte: Het is essentieel dat jullie kinderen op de hoogte blijven van wat er gaande is in Nederland. Onze zesdeklassers volgen het jeugdjournaal, terwijl oudere studenten nieuwssites zoals nu.nl raadplegen. Zo blijven ze altijd verbonden met de Nederlandse cultuur en actualiteit.

3. Creatieve opdrachten: We houden van creativiteit en stimuleren dat graag. Onze jongste studenten genieten van leuke knutselopdrachten die hen onbewust helpen de taal te leren terwijl ze plezier hebben.

4. Individuele aandacht: Ieder kind is uniek, en dat begrijpen we. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en passen we onze lessen aan op basis van de individuele vooruitgang van jullie kinderen.

Bij Dutch for Kids geloven we in leren door ontdekken, waar kinderen de taal op een natuurlijke en plezierige manier verkennen. Ons doel is om jullie kinderen te helpen de Nederlandse taal vol zelfvertrouwen en met een glimlach te omarmen.

Wij staan klaar om jullie kinderen te begeleiden op hun taalavontuur en ze te helpen hun band met hun Nederlandse roots te behouden, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons.

Tot snel! 

Anouk en het Dutch for Kids team

Vergelijkbare berichten