Een tijdje geleden zag ik onderstaand filmpje op mijn Facebook tijdlijn voorbij komen. Een superleuke activiteit voor kinderen van 3-5 jaar om de fijne motoriek te stimuleren én de letternieuwsgierigheid te ontwikkelen:

Ik moest direct denken aan de talige lessen van Dutch for Kids bij de Sportkampen. Daar doen we de hele dag niet anders dan letters schrijven in het zand, op post-it’s, op magneten, met krijt etc. Deze leuke variant had ik nog nooit gezien.

Dit is een leuk tussendoortje op een regenachtige dag of een gezellig spel voor na het eten als jij je boterham nog niet op hebt, maar de kleine al van tafel wil om iets te gaan doen.

Benodigdheden:

  • kwast (via Hema)
  • bakje met opstaande randen (via Hema)
  • fruithagelslag (via AH of via Amazon)
  • letterkaartjes (te downloaden PDF, via juf Janneke)

Ik wens je veel plezier!

Vergelijkbare berichten