Heb je als wens dat je kinderen de Nederlandse taal oppikken, zelfs terwijl jullie het avontuur van expat-leven beleven? Bij Dutch for Kids begrijpen we dat maar al te goed, en we hebben een geweldige oplossing voor je: onze online Nederlandse lessen die de taalvaardigheid van je kinderen verbeteren!

Gratis proefles en kennismakingsgesprek

We beginnen met een gratis proefles, maar voordat we daar naartoe gaan, willen we je graag wat beter leren kennen. Daarom plannen we een kort kennismakingsgesprek in, waar we praten over de thuistaal van je kinderen en waarom ze graag Nederlands willen leren. Ook stellen we doelen vast voor de komende tijd en vertellen we je alles over de vakken die we aanbieden, zoals grammatica, spelling, woordenschat, begrijpend lezen en leestempo.

Toegewezen leerkracht en lessen op maat

Na onze introductie, koppelen we je aan een leerkracht die perfect past bij de behoeften van je kind. Of ze nu in de onderbouw, middenbouw, bovenbouw of zelfs op de middelbare school zitten, we hebben voor elk niveau de juiste match! Zo zijn de lessen helemaal op maat gemaakt voor je kind.

Wekelijkse online lessen en huiswerk

Elke week gaan we samen aan de slag tijdens onze online lessen via Skype. En ja, je raadt het al, na elke les krijgen je kinderen huiswerk mee voor de komende week. Dat moet natuurlijk wel ingeleverd zijn voordat de volgende les begint!

Voortgangsrapporten en toetsing

Om te zien hoe je kinderen vooruitgaan, organiseren we toetsen in januari en mei. Daarna krijg je een rapport, handig om bij te houden voor als jullie ooit terug naar Nederland verhuizen. En natuurlijk staan we altijd open voor een tussentijds overleg over de voortgang van je kinderen.

Waarom kiezen voor Dutch for Kids?

  • Persoonlijke online Nederlandse privélessen op maat
  • Lesmateriaal dat aansluit op Nederlandse basis- en middelbare scholen
  • Lekker vanuit huis lessen volgen via Skype
  • Individuele aandacht en lessen op het niveau van je kinderen
  • Tweemaal per jaar toetsing en een rapport voor een goed overzicht
  • Altijd mogelijkheid tot overleg met de docent
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving

Dus, ben je klaar om je kinderen op een leuke en effectieve manier Nederlands te laten leren? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een gratis proefles in te plannen!

Geschreven door Anouk Hosman, eigenaresse van Dutch for Kids

Vergelijkbare berichten