Yuri – Taiwan

Thanks Inge, for your teaching for the past 9 months. They learned a lot through this course. The kids have learned a lot with you in Dutch. Your lesson is excellent, and I recommend it to other parents.

Maarten – Engeland

Even een snel mailtje om te zeggen hoe fantastisch Marjolein is geweest de afgelopen jaren met de lessen die ze voor mijn dochter Mieke heeft verzorgd. Wij hadden ons geen betere juf kunnen wensen!

Cornelie – Duitsland

Het gaat goed met de Nederlandse lessen voor Jasper. Hij spreekt al meer Nederlands met Juf Ger en heeft er plezier in!

Karin – Italië

Nicolò studeert in Nederland en woont in een leuk studentenhuis met 4 andere Italianen 😉. Zijn Nederlands was het afgelopen jaar een beetje weggezakt maar hij heeft een maand vakantiewerk gedaan in NL en het is heel goed nu. En dit alles dankzij de goede basis van de NL lessen van Anouk. Super blij!
Volgende week begint Sofia weer dus dan zien we elkaar weer op de Skype.

Louise – Nederland

Ik zou echt niet weten waar we zouden moeten beginnen zonder NL les, dan zou ze toch in een klas met migranten komen. Daar hoort ze naar mijn idee niet thuis, omdat ze wel goed Nederlands spreekt. We zijn dus erg blij met de investering in Dutch for Kids! ^^ les bij juf Marrit

Jelena – Egypte

I want to say that we are all very happy with the Dutch lessons for our daughter Alexia. We think she made a great progress and she likes her teacher Anna Sander very much.

Arjan – Kuala Lumpur

Wij zijn zeer tevreden over de inzet, het geduld, en de zeer positieve houding van juf Nicolette.

Eileen – Australië

We zijn tevreden met de lessen van Marjolein, de kinderen kijken altijd naar de les uit!

Petra – Zwitserland

Ga zo door! Wij zijn erg blij dat Thies al zo veel geleerd heeft. En Samantha is een super juf.

Sander – Dubai

Wij zochten een leuke manier om wat Nederlands te leren voor onze kinderen.
DfK geeft aansluiting met het officiële Nederlandse curriculum qua inhoud, maar geeft ook de vrijheid om dat over een langere tijd te doen (i.e. het is niet ons doel dat onze kinderen moeten kunnen instromen in een NL-school in de toekomst).