Sint tijdens onze online Nederlandse lessen

Genieten jullie op het moment ook zo van de leukste traditie van het jaar? Wij bij Dutch for Kids zeker wel! Wij vinden het Sinterklaasfeest echt wel één van de leukste feesten van het jaar! De gezelligheid, de liedjes, de spanning, het plezier en helemaal natuurlijk al het lekkers en de cadeautjes die erbij komen kijken. Wat een feest!

We hebben voor jullie heel veel leuke tips en ideeën verzameld om er ook dit jaar weer een knallende fuif van te maken! 

Geen tijd om bij elkaar te komen om lootjes te trekken? Uit ervaring weten we dat dit een hele handige site is om online lootjes te trekken. Ook je wensen kun je op een verlanglijstje plaatsen en alleen degene die jou getrokken heeft, krijgt je wensen te zien. Dit kun je onbeperkt aanvullen.

https://www.sintlootjes.nl/

Geen inspiratie voor een surprise? Vind hier de leukste:

https://www.vettt.nl/leuke-en-makkelijke-sinterklaas-surprises/

En mocht je nou echt de slechtste dichter ooit zijn? Scharrel even rond op deze site! Niemand die dit ooit nog over jou zal zeggen:

https://sinterklaasgedichten.com/

Natuurlijk vinden wij het ook leuk als jullie de kinderen lekker stimuleren om te lezen. Op deze site vind je per leeftijdscategorie de leukste verhalen over de leukste man van de wereld:

https://hetbestekinderboek.nl/sinterklaas/

Mocht je je kleine willen verwennen met een wel heel persoonlijk boekje, dan vinden wij deze twee mogelijkheden om een boekje te laten printen met de foto en de naam van je kindje wel echte aanraders:

Woezel en Pip boek

Een leuke kleurplaat voor in de schoen of aan de muur?

Sinterklaas kleurplaten

Ook dit jaar schittert Sinterklaas weer op het witte doek in de Grote Sinterklaasfilm 2020. Zien of het je wat lijkt? Kijk hier de trailer:

Lekker online spelletje spelen?

https://www.elkspel.nl/sinterklaas

https://www.spelletjesplein.nl/sinterklaasspelletjes

Namens Dutch for Kids wensen we jullie een heerlijke Sinterklaastijd!

Vergelijkbare berichten